IISI-tapahtumat jälleenmyyjillä

        6-8.7.2012   Kittilän Markkinat Kittilä 13.7.2012   Vimpelin Markkinat Vimpeli 13.7.2012   IISI esittely / Rautanet Ranua 14-15.7.2012   Muikkumarkkinat Posio         

 

Laatumaa ja GIN aqua Oy aloittavat yhteistyön lomakohteiden jätevesien puhdistamisessa

Suomen johtava vapaa-ajan tonttien myyjä ja vuokraaja Laatumaa ja Suomen suurin haja-asutusalueiden jäteveden puhdistamoita valmistava GIN aqua Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka mahdollistaa jätevesien puhdistamisen Laatumaan vapaa-ajan asumisen kohteissa Suomessa.

Yhteistyön perustana on osapuolten yhteinen tavoite huolehtia puhtaan ympäristön säilymisestä ja jätevesikuormituksen minimoinnista Laatumaan kohteissa. Vapaa-ajan asumisen ekologisuus ja mahdollisimman pieni jalanjälki puhtaaseen luontoon ja ympäristöön on arvo, jota haluamme tällä yhteistyöllä korostaa kertovat Laatumaan Kari Männistö ja Gin aqua Oy:n Teijo Fabritius. Asiakkaillemme yhteistyö tuo helppoutta, laadukkuutta ja edullisuutta vapaa-ajan asumiseen kohteissamme, Männistö jatkaa. Samalla varmistumme siitä, että meillä on testattu, turvallinen ja asetetut päästövaatimukset täyttävä järjestelmä käytössämme toteaa Teijo Fabritius.

Ensimmäinen yhteistyökohde…Läs mer

Iisi Terra – innovatiivinen jäteveden maasuodatusjärjestelmä

Suomen suurin haja-asutusalueiden jäteveden puhdistamoita valmistava GIN aqua Oy on kehittänyt perinteistä maasuodatusta oleellisesti parantavan maasuodatusjärjestelmän. Iisi Terra puhdistaa jätevedet selvästi perinteistä maasuodatinta paremmin, pidentää maasuodattimen käyttöikää ja tekee siitä helposti huollettavan. Innovaatio liittyy maapuhdistusjärjestelmään lisättävästä vaihdettavasta suodatinyksiköstä, joka poistaa jätevedestä esimerkiksi rasvan ja fosforin ennen sen johtamista perinteiseen maasuodattimeen.

Suodatinyksikön ominaisuuksia voidaan muokata tarpeen mukaan ja sen toimivuus varmistetaan tuotteen mukana tulevalla näytteenottomahdollisuudella, joka ei mm. imeytyskentässä ole aiemmin ollut mahdollista. Huolto tapahtuu yksinkertaisesti suodatinpatruunan vaihdolla kerran tai kaksi kertaa vuodessa eikä koko suodatinkenttää tarvitse repiä auki. Iisi Terra säästää ympäristöä, koska suodatinmateriaali voidaan edelleen käyttää esimerkiksi maanparannus-aineena, puhdistusjärjestelmän huolto tapahtuu helposti n. 15 minuutissa. Järjestelmän avulla…Läs mer